با آروین گشت خاطرات خود را پس انداز کنید.

شرایط لازم برای اخذ ویزای کانادا چیست؟

شرایط لازم برای اخذ ویزای کانادا چیست؟

  1. فرم های تقاضانامه ویزا را به طور کامل پر کنید. (فرمهای مربوطه)
  2. مدارک لازم را به طور کامل ارائه نمایید. (لیست مدارک مورد نیاز)
  3. به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که انگیزه موجه برای مسافرت به کانادا دارید.
  4. به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که استطاعت مالی لازم برای مسافرت به کانادا دارید.
  5. به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که پیش از خاتمه مدت اقامت خود در کانادا خاک این کشور را ترک خواهید کرد (وبه طور غیر قانونی در کانادا نخواهید ماند یا تقاضای پناهندگی نخواهید داد).
  6. به کانادا ممنوع الورود نیستید اگر همه شرایط فوق از نظر افسر مهاجرت تأمین شده باشد، ویزا را صادر می کند. البته صدور ویزا به معنای حق مسلم ورود شما به کانادا نیست. هنگام ورود به کانادا، افسر گمرک یا اداره مهاجرت مدارک شما را بررسی و سوالاتی از شما می پرسد تا مطمئن شود همچنان شرایط فوق را دارید. در آن صورت به شما ویزای قطعی می دهد. در واقع هنگام ورود به کاناداست که مشخص می شود حداکثر تا چه زمان می توانید در کانادا بمانید. معمولاً حداکثر مدت زمان اقامت موقت در کانادا با ویزای توریستی ۶ ماه است.
این روزها حدود پنج هفته طول می کشد تا از طرف سفارت پاسخی دریافت کنید. در بعضی موارد این مدت زمان کوتاه تر و گاه به مراتب طولانی تر است.
مصاحبه برای ویزای توریستی گاه افسر مهاجرت تصمیم می گیرد که با شما مصاحبه کند. معمولا این مصاحبه ها به صورت تلفنی و ظرف کمتر از ۱۰ دقیقه صورت می گیرد. افسر به شما تلفن می زند، چند تا سوال می پرسد و براساس پاسخ های شما در مورد پرونده تان تصمیم گیری می کند. دقت کنید که حتماً تلفنی در اختیار سفارت قرار دهید که همیشه در دسترستان است تا وقتی که با شما تماس گرفته می شود پاسخ گو باشید. اگر برای مصاحبه به سفارت دعوت شدید نگران نباشید. وجود مصاحبه فی نفسه بد نیست چرا که نشان می دهد افسر از روی مدارکی که ارائه داده اید مایل نیست شما را رد کند و می خواهد خودتان را از نزدیک ببیند یا استدلالتان را بشوند. خیلی از کسانی که مصاحبه می شوند در نهایت ویزا دریافت می کنند.

مراحل اخذ ویزای کانادا

مدارک شما به دقت بررسی و کنترل می شوند و برحسب شرایط خاص پرونده ممکن است مدارک بیشتری از شما خواسته شود. پس از اینکه مدارک کامل شد، یک الی دو هفته زمان میبرد تا همکاران بخش اجرایی ما درخواست ویزای شما را به سفارت ارائه دهند. تکمیل فرمها و پرداخت وجوه مرتبط نیز در همین مرحله انجام میگیرد. حتما فرمهایی که برای شما پر شده است را به دقت مطالعه نمایید و به ما تاییدیه دهید. پس از طی این مراحل، نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می شود و شما تا یک ماه فرصت دارید به محل موردنظر مراجعه نمایید. انتخاب محل انگشت نگاری با شماست: از دبی، آنکارا و ایروان گرفته تا رم، پاریس، شیکاگو و … توجه نمایید که کانادا در حال حاضر نیازی به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری در هر روز و هر زمانی که شما بخواهید در این بازه یک ماهه قابل انجام است. البته قبل از سفر برای انگشت نگاری، ما اطلاعات مورد نیاز مانند تقویم تعطیلات سفارت کانادا و دفاتر انگشت نگاری را به شما اعلام خواهیم کرد. بعد از انجام انگشت نگاری باید منتظر جواب سفارت بود. ممکن است در همان روز اول، جواب نهایی اعلام شود و یا ممکن است تا چندین ماه طول بکشد. در هر صورت، بلافاصله پس از صدور جواب نهایی، شما را در جریان خواهیم گذاشت. اگر جواب منفی باشد، نامه سفارت مبنی بر رد درخواست در اختیار شما قرار داده می شود و اشکالاتی که به پرونده گرفته شده توضیح داده می شود. اگر هم جواب مثبت باشد به شما اطلاع میدهیم که پاسپورتتان را برای صدور ویزا در اختیار ما قرار دهید. در این زمان هم شما تا یک ماه فرصت دارید تا گذرنامه را به سفارت تحویل دهید. با توجه به اینکه در حال حاضر ویزاها مطابق با اعتبار پاسپورت، تاریخ میخورد؛ توصیه میکنیم در صورتیکه گذرنامه اعتبار زیادی ندارد، آن را تعویض نمایید. پروسه ارسال گذرنامه به سفارت و برگشت آن “پیکاپ” معمولا حدود یک الی دو هفته زمان میبرد. پس از اینکه خیالتان از بابت صدور ویزا آسوده شد، می توانید بلیط خریداری کنید. از نظر زمانی محدودیتی برای سفر به کانادا نخواهید داشت و در هر سفر اجازه دارید تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشید.

آیا سوالی دارید ؟

درمورد اقامت و اخذ ویزای شینگن و ویزای کارو تحصیلی از کارشناسان ما سوال کنید.