مدارک مورد نیاز ویزای کانادا

  • اصل گذرنامه با ۳ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور‌ (امضاء شده).
  • فتوکپی از صفحات ۱-۹ (گذرنامه های قبلی) یا ۱-۵ (گذرنامه های جدید) و ویزاهای ۳سال گذشته به علاوه یکسری کپی از صفحات مشخصات و اعتباری برای بخش فروش.
  • اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.
  • برای افراد همراه (همسر و فرزندان) باید فرم ویزای جداگانه با امضاء فرستاده شود.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).
  •  ۲ قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵  رنگی زمینه سفید از رو به رو.
  •  ترجمه انگلیسی  فتوکپی شناسنامه صفحه ۱-۲.
  •  ترجمه انگلیسی روزنامه رسمی، گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب اتحادیه، گواهی اشتغال به تحصیل،گواهی بازنشستگی،…
  • در گواهی اشتغال به کار و گواهی اشتغال به تحصیل حتما باید نام مسافر و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد.
  • کسانی که فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست ۶ ماهه گذشته بیمه با مهر و امضاء الزامی است.
  • برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.
  • برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.
  • پرینت انگلیسی حساب جاری ۳ ماه اخیر با گردش کار بالا با مهر و امضاء (توسط بانک).
  • ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر (تمام صفحات).
  • با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

دانلود فرم مشخصات ویزا

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا
۵.۰
درحال ارسال
امتیاز کاربر ۵ (۱ رای)
ارسال این مطلب برای دوستان:
لینک کوتاه مطلب: https://www.arvingasht.com/?p=4456