مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه

  • اصل گذرنامه با ۳ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور‌ (امضاء شده).
  • فتوکپی از صفحات ۱-۹ (گذرنامه های قبلی) یا ۱-۵ (گذرنامه های جدید) و ویزاهای ۳سال گذشته به علاوه یکسری کپی از صفحات مشخصات و اعتباری برای بخش فروش.
  • اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.
  • برای افراد همراه (همسر و فرزندان) باید فرم ویزای جداگانه با امضاء فرستاده شود.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).
  •  ۲ قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵  رنگی زمینه سفید از رو به رو.
  •  ترجمه انگلیسی  فتوکپی شناسنامه صفحه ۱-۲.
  •  ترجمه انگلیسی روزنامه رسمی، گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب اتحادیه، گواهی اشتغال به تحصیل،گواهی بازنشستگی،…
  • در گواهی اشتغال به کار و گواهی اشتغال به تحصیل حتما باید نام مسافر و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد.
  • کسانی که فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست ۶ ماهه گذشته بیمه با مهر و امضاء الزامی است.
  • برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.
  • برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.
  • پرینت انگلیسی حساب جاری ۳  ماه اخیر با گردش کار بالا با مهر و امضاء (توسط بانک).
  • ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر (تمام صفحات).
  • با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
  • ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

دانلود فرم مشخصات ویزا

مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه
۵.۰
درحال ارسال
امتیاز کاربر ۰ (۰ رای)
ارسال این مطلب برای دوستان:
لینک کوتاه مطلب: https://www.arvingasht.com/?p=4461